Fietszadel-accessoires

Accessoires voor het fietszadel

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Brooks nylon zadeldek

12 jan. 2021
“Dit zadeldek na uitvoerige vergelijking besteld bij Frank. Het past perfect op mijn nieuwe Brooks zadel. Maar wat ik nog belangrijker vindt is dat het waterdicht is. Tijdens onze reisjes nemen wij altijd de fietsen mee en het is wel zo fijn als het leren zadel niet nat wordt tijdens een van de vele regenbuien in Nederland.”
Brooks nylon zadeldek

Topeak BackLoader zadeltas

8 jan. 2021
“Wat een geweldig product. Dat ik dit niet eerder heb gekocht. Ik rij normaal tussen 30-45minuten naar mijn werk, afhankelijk van de locatie. Weer of geen weer, warm of koud, ik ging altijd al na 5 minuten zweten met een rugzak op de rug en kwam dan met een nat T-shirt aan. Erg hinderlijk, want ook je jas of regenjas krijgt het dan ook van binnen te verduren. Nu stop ik alles in de zadeltas, douchespullen, eten, kleding en een slot. Ik heb geen rugtas meer nodig, waardoor mijn rug zweetvrij blijft. Dat fietst echt geweldig. Het omklikken bij je zadel gaat, maar is wel even wat gefriemel. Een iets langere band die je onder je zadel plaatst zou makkelijk zijn. Desondanks werkt het goed en is het monteren in 2 minuutjes gedaan. Je kan tot 5 kg in de tas stoppen. Als je de weegschaal erbij pakt, zie je dat dat meer dan voldoende is. Ik kan mijn granite plus540 slot er zelfs nog bij doen en het gewicht is nog binnen de marge.”
Topeak BackLoader zadeltas

Willex Zadeldekje

7 dec. 2020
“Cadeau gegeven en de trotse nieuwe eigenaar van Willex is ermee in zijn nopjes. Zadeldekje is van goede kwaliteit en uit een stuk gemaakt. Past perfect om het zadel en geeft het gewenste zachte zitcomfort. Een aanrader voor deze prijs en ook nog eens keurig op tijd geleverd door Frank. Alle sterren waard!”
Willex Zadeldekje